Buitenschoolse Opvang (BSO)

De school werkt samen met drie aanbieders voor de buitenschoolse opvang (BSO): BLOS, Pollewop en Sport BSO.

Blos
BLOS kinderopvang aan de Anna van Saksenstraat is dagelijks tot 18:30 uur geopend. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken. Uw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Door te ontdekken, samen te werken, creatief te zijn maar ook kritisch te leren nadenken. Elke week staat in het teken van tal van leuke, uitdagende activiteiten die zijn onderverdeeld in vijf verschillende talentontwikkelingen. Samen met de kinderen wordt er een keuze gemaakt welke activiteiten aan bod komen. Door kinderparticipatie hebben zij een stem. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten. Neem een kijkje op de website.

Pollewop
Na schooltijd doen medewerkers van Pollewop de buitenschoolse opvang (BSO). De leerlingen worden opgehaald en gaan met de medewerkers naar de vestiging aan de Slachthuislaan. Meer informatie vindt u op de website van Pollewop.


Sport BSO
Sport in combinatie met buitenschoolse opvang. De Sportanen is dé Sport BSO in Leiden. Het is een plek naast thuis en school waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar naartoe kunnen. De Sportanen wil de gezondheid van kinderen bevorderen door lekker te bewegen en gezond te eten. Bij ons ontdekken de kinderen het plezier van samen in beweging zijn en buiten spelen. Dit onder aanmoediging van pedagogisch medewerkers die niet langs de kant blijven staan.
"Ons belangrijkste doel is de kinderen met een glimlach te zien vertrekken en met plezier na school naar De Sportanen te zien komen!" Neem een kijkje op de website.

Nieuws van De Pionier